Hány éves kortól engednétek a műkörmöt?
Szerintem ha nem nagy karmokról van szó, hanem visszafogott, rövidebb műkörömről, akkor már akár 14-15 évesnek is lehet akár.
Amúgy nem tudom, szerintem nem nagyon van erre szabály a műkőrmösöknél, de nem tudom.
18 fölött.
14-15 éves még gyerek, hagyjuk már meg az ilyen dolgokat a felnőtteknek, oké kislányok? Inkább tanuljatok. A saját körmötöket is meg tudjátok növeszteni egyébként.
Én 20 évesen próbáltam ki először és utoljára, fél évig szenvedtem utána, pedig 10 ezerbe fájt. Azóta ismét szép erős és hosszú körmöm van, mert sokat foglalkozom vele. Szóval nem járok körmöshöz.
De ha lenne gyerekem, nem tiltanék meg neki ilyesmit. Ha képes végigülni, amíg elkészítik és tud vigyázni rá, akkor szívesen ki is fizetem. Ha meg már van pénze, mert esetleg keres (15 felett), akkor már bele se szólnék.
Off:
Ez egy annyira ártatlan dolog, hogy nem is értem hova kell ezt túlmisztifikálni (vagy inkább szexualizálni...).
Ez is egyfajta önkifejezés, a saját szépségünknek a megélése. Sokkal ártalmasabb savazni és elnyomni valakit a kora és a neme miatt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!