Melyik az a parfüm, amire azt mondanád, hogy “pont olyan, mint a lelked”? (többet is írhatsz)
Figyelt kérdés
Van olyan parfüm számotokra, amire azt mondanátok, hogy teljes mértékben a személyes kisugárzásotokra, karakteretekre van “írva”?2021. márc. 13. 11:09
3/13 anonim válasza:
Lush 1000 kisses deep
Viszont a télen megszűntették ezt a parfümöt, még egy utolsó üveggel szerencsére tudtam venni, de ha ez elfogy... :/
5/13 anonim válasza:
Britney Spear - Private show
S.Oliver - women selection
8/13 anonim válasza:
Az eredeti Lolita Lempicka EDP. Igaz, nem vagyok erdei tündér, ahogy azt a reklámjai sugallják, de 11 évnyi használat után már biztosra ki merem jelenteni, hogy ő az én illatom. Szerencsére tavaly még be tudtam szerezni egy nagy üveggel a rég megszűnt első változatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!