Vásároltatok már a Pink Panda oldaláról?
Egy ideje már havonta rendelek tőlük. Rendszeresen vannak akciók, kuponok, ajándékok, ha valami problémám volt, mindig gyorsan reagáltak az emailre, ha esetleg kifogyott, amit rendeltem, maguktól visszaküldték az árát és még cserébe kaptam valami másik terméket is (általában illatgyertyát). Mindig alaposan becsomagolják a termékeket is (talán kicsit túl alaposan is :D), 150 forint a csomagbiztosítás, azt is mindig kérek rá, de sose kaptam sérült terméket. A náluk kapható márkák száma is évről-évre nő, és mindegyik cruelty-free, de lehet külön keresni a vegán termékekre is. A keresőjüket annyira nem szeretem, meg a kategóriákon belül sem mindig szerepel minden termék, ami oda tartozik, emiatt én mindig kifejezetten a márkákon belül szoktam keresgélni.
Így a minőséggel való elégedettségen annyira nem tudom, mit értesz egy webshoppal kapcsolatban, az nyilván az adott márkától függ. Mindenesetre olyat nem tapasztaltam, hogy esetleg régi terméket kaptam volna, illetve eredeti termékeket is forgalmaznak.
Egyszer rendeltem tőlük. Nem vagyok egy nagy szakértő, de az eddigi tapasztalataim alapján tényleg eredetinek tűnnek a termékek, legalábbis ugyanolyan minőségűek a drogériás termékeik, mint amiket boltban veszek meg. Nyilván az már márkától függ, hogy milyen minőségű, még ha eredeti is. Van olyan termék, amit nem éri meg náluk megvenni, mert máshol sokkal olcsóbb, de nyilván ez szinte minden boltra igaz.
Az ügyfélszolgálatukkal nincs személyes tapasztalatom, mert semmi probléma nem adódott a rendelésemmel, de jókat hallottam róla, állítólag korrektek és gyorsak.
Az egyetlen, ami nagyon zavar, hogy fordítóprogrammal csinálják a termékleírásokat. Sokszor egy értelmezhetetlen katyvasz az egész, tele van magyartalan mondatokkal és helyesírási hibákkal, és ez szerintem eléggé igénytelen hatást kelt. Igazán felvehetnének egy fordítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!