Fecske Fanni kérdése:
Septum piercing tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szombaton fogom megcsináltatni a Septum piercingemet. (Eddig csak egy fülbevalóm volt piercingem még nem.) Tudni kell hogy kicsit parázok de mivel nagyon régóta szeretném most úgy döntöttem bevállalom. :)
Azt szeretném kérdezni hogy maga a szúrás mennyire fájt nektek?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2021. márc. 3. 13:39
11/14 anonim válasza:
Emberfüggő.Én is féltem azért tőle,hogy na milyen érzés lesz,de konkrétan egy pici szúrást éreztem csak.
12/14 anonim válasza:
Maga a szúrás nem fájt, amikor beletornázta a patkót az kicsit.
Utána a gyógyulás kb semmi nem volt, bár párszor ha az orrom hozzáért valamihez, az fájt.
13/14 anonim válasza:
Régi kérdés de hát na, én ma csináltattam nekem először nem tudta át szúrni a porcon tehát kétszer kellett atszurni,a második brutálisan fájt rendesen be is könnyeztem de megérte
14/14 anonim válasza:
Undorító, kiábrándító egyszerűen gusztustalan. Férfin nőn egyaránt. Nem tudok az ilyen emberekre tekinteni csak mint egy szarvasmarhára
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!