Van egy csomó orr pc-m de csak egyet tudok belerakni megkérdeztem az egyik ismerősömet és azt javasolta, hogy meleg víz alatt probáljam meg beletenni mert kitágul a lyuk ez igaz?
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 17:34
2/4 anonim válasza:
Szia,igen az jó,én langyos-kamillás vízzel szoktam "borogatni",ez is használ.
3/4 A kérdező kommentje:
Am köszönöm a megválaszolásokat:D
De sajna ,valahogy egyik se sikerül,csak jobban fáj az orrom:S
2008. dec. 6. 11:10
4/4 anonim válasza:
jujj.ilyet énis csináltam..strandon kiesett a pc-m és olyan volt cs nálam ami nem ment bele az orromba..de mivel nem akartam h benöjjön, így végülis nehezen de sikerült betennem.azóta is az van bennt az orromba.
ezt a melegvizesdolgot nem hallotam, de nekem azt mondták érzéstelenítsem el az orrom, és akk belemegy...de azért sok sikert.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!