Hogyan tárolod az ékszereidet és a sminkjeidet? Nálam állandó a káosz 😅😒
Gyűrůk egy ilyen gyűrű tartó kézen
Piercingek és fülbevalók egy bobozban, amibe viszont a karikák nem férnek bele
Nyakláncok, gyöngysorok egy dobozban, de mindig összecsomózódnak...
A sminkek egy ilyen zipzáras szütyőben, de már az is túl van tömve.
Ez az egész a komódon van és totális a káosz.
Ezek nagy része minőségi márkás smink, és 10+ év alatt összegyűlt ezüst ékszer illetve hagyaték, szóval szelektálni csak minimálisan szeretnék, mindet használom.
Tárolási ötlet érdekelne, ami esztétikus, praktikus és átlátható.
Ékszereknek: akaszd őket parafa táblára, akkor a nyakláncok sem gabalyodnak össze.
Sminkeknek: vegyél egy nagyobb neszesszert, mint amiben most vannak.
Ékszerek: A Tchibo-ból szereztem be egy ékszertartó fát, aminek tál is van az alján. Minden elférrajta/benne, és jól is néz ki:
Sminkek: Az ecseteket, meg még 1-2 dolgot egy ilyen tartóban tárolom, csak szürkében: [link]
A rúzsokat, szájfényeket egy ilyenben: [link]
Minden más egy neszeszerben van, ömlesztve. :)
21L
Ékszerek: ékszertartó fa, hasznos és nagyon jól néz ki. A kis bedugós fülbevalók meg piercingek egy laborban használt sejttenyésztő plate-ben vannak.
Sminkek: van egy ilyen tárolódoboz, abban meg van 3 kisebb doboz összeragasztva, bennük külön a szem, száj és arc sminkek. A körömlakkok egy külön doboz a polcon. Az ecsetek egy koponya alakú tartóban ami eredetileg virágcserépként funkcionált. A paletták egymásra rakva vannak a polcon.
A sminkjeimnek kineveztem a komódom egyik fiókját, amiben 3-4 ilyen tároló doboz van, abba vannak kategorizálva a cuccok. Külön dobozban az alapozó, korrektor, külön a ceruzák, szempillaspirál, külön a púderek.
Az ecsetek meg egy kupában vannak a komód tetején.
Ékszerem nincs sok, a kevésbé értékeseket egy kis dobozban tartom egyben, az értékesebbeket meg a külön dobozba, amiben jöttek/kaptam.
Ilyenben tárolom a sminkeket, kategóriákra bontva.
Paletták
szem(tus,szempillaspirál,szemhéjpúder)
alapozók-primerek
púderek-pirosítók-highlighterek
rúzsok-szájfények
sminkhez szükséges dolgok(szempillagöndörítő, ecsetek, beautyblender stb)
Az ékszereimet egy ilyen tükrös szekrényben tárolom :)
Ékszerek dobozokban vannak (ékszerdobozok), illetve a családi "ereklyék" külön. Hétköznap, meg amúgy se hordok nagyon ékszereket, nagy ritkán alkalmakkor előkaparok valamit.
Sminkek egy átlátszó ikeás dobozban vannak, a szekrényben. Külön tettem a szivacsokat és ecsetet, külön a korrektort/kontúrt és külön a rúzsokat,ezek neszeszerekben vannak, és van még 1 neszeszer, abban van a többi(púder, alapozó....). Rendezgetés/pakolás/rendszerezés mániám van, néha előtör... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!