Hogyan építsem be a géllakkozós rutinomba a "körömápolókat"?
Rendeltem egy helyen körömágy ápolót illetve 7in1 vitaminos szert. Ezt az utóbbit úgy kell felkenni, mint a lakkot, a körömágy ápolót pedig szerintem bele kell maszírozni a körömágyba.
Ezeket azért rendeltem meg, mert géllakkozok, és úhy láttam, kell valami, ami erősíti a körmeim.
A géllakkos rutinom pedig úgy néz ki, hogy 7-10-14 naponta (attól függ, hogy milyen állapotban van a körmöm) lereszelem az előző lakkot (óvatosan, alap lakkig szoktam reszelni), és akkor kezdem, jön a bőr feltolás, kaparás, alaplakk, 1-2 réteg szín (a lakk minőségétől függ, de a jobb minőségből 1 réteget szoktam), fedőlakk, és a teteje a géllakk fixáló.
Hova lehetne beépíteni a rutinomba a fent említett ápolókat?
A vitaminos lakkot az alaplakk előtt, a körömbőr ápolót, pedig akkor amikor már készen vagy mindennel.
Nem tudom, hogy csak elfelejtetted-e írni, de gél lakkozásnál szükséges a nail prep és a primer is, ezek előkészítő folyadékok
#1, #2 nem jót ír, a vitaminos szert ne kend fel a géllakk előtt, mert nem fog rá tapadni a cucc. Az természetes körömre van, nem géllakkhoz.
Az olajat akkor használd, ha már kész a géllakk utolsó lépése.
Nem értem, hogy a géllakk mellett mi szükség van a körömerősítésre?
Így is puha a végeredmény, hajlik? Ha igen, akkor alaplakk helyett egy erősítő base gélt használj!
Ha kell segítség, írj nyugodtan!
Sehova nem kell beépíteni. A vitaminos körömlakk parasztvakítás, még ha van is benne vitamin, a köröm felszívóképessége gyakorlatilag nulla. Víz és olaj tud bejutni a körömlemez rostjai közé, a körömlakkban egyik sincs.
Másrészt lakkozott körmön nem marad meg a géllakk.
A körömágyápolót kenegetheted bármikor. Pláne most, mikor fürdünk a fertőtlenítőben. Kell egy kis extra ápolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!