Keressek másik manikűröst?
Figyelt kérdés
Műkörmöm van. Leírom, hogy zajlik, kiváncsi vagyok, tényleg így kell e csinálni. Egy másik körmöstől jöttem át ehhez az újhoz. Lemossa a lakkot. Töltés előtt fölcsiszolja a körmömet, meg a fennt lévő zselét. Utána ilyen kiskefével leporolja, és utána mind az öt körmömet feltölti és azt teszem be a lámpa alá. Ugyaníg a másik kezemen. Utána lemossa, h ne ragadjon, lakkoz és kész. A zselé elválik a körmömtől legfölül kb két három nap múlva, és az elvált rész le is pattan. Mikor el van válva, akkor tudom is hajlítgatni a zseléréteget annyira vékony. A régi körmösöm polírozás után, használt zsírtalanítót, meg is mosatta a kezemet a portól, rakott rá töltéselősegítőt miegymás, és a végén a körmöm alól kicsiszolta, a lereszelt, de még ott lévő körömmaradékot. Lehet másikat kéne keresnem?2008. dec. 3. 15:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen!
Nekem is úgy csinálják, ahogy a régi körömösöd.
Váltsál!
4/6 anonim válasza:
A zsírtalanító és a gombaölő fontos!!!Azért válik el,mert nem tapad rá a körmödre,mert zsíros marad!
5/6 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele a dologról - sőt,én bizony visszamentem volna hozzá,és reklamáltam volna (persze csak kultúráltan),ha akadékoskodott volna,akkor meg Fogyasztók könyve!
Legközelebb meggondolja,hogy milyen munkát ad ki a kezeiből.Ne rajtad akarjon spórolni!
6/6 anonim válasza:
Vagy nem elég precíz, vagy rossz alapanyagokat használ, esetleg mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!