Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercing. Merjem magamnak?

Orrpiercing. Merjem magamnak?

Figyelt kérdés
szóval már elég régóta szeretnék orrpiercinget és most a fejembe vettem hogy átszúrom magamnak. igazából nem attól félek hogy fájni fog hanem hogy valamit elszúrok vagy ilyesmi. mondjuk már a fülemet is átszúrtam 2x is és semmi bajom, még élek. de szerintem ez egy kicsit komolyabb. szóval szerintetek mi legyen?(:
2010. aug. 17. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Érted nem kár.
2010. aug. 17. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlóm! Csak a gond van vele. Oké, h. trendi, de nem éri meg....

Saját tapasztalat..

2010. aug. 17. 15:38
 3/9 anonim válasza:
Inkább mindenképp bízd szakemberre!Inkább szánj rá pár ezer forintot,minthogy tényleg "elszúrj" valamit!
2010. aug. 17. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mennyire vagy ügyes, de azért az orr sokkal vastagabb és érzékenyebb, mint a fülcimpa, keményebb is, szóval még a tű is beletörhet. Ráadásul ferdén kell szúrnod nem egyenesen, mint a fület. Szerintem ne próbálkozz, mert elcsúfítod magad, ha meg begyullad, lesz pár álmatlan éjszakád. Én piercingesnél szúrattam, mert először elmentem egy kozmetikushoz és az a hülye állat fülbelövő pisztollyal lőtte ki az orrom, aztán belerakott egy bogyós végű orrpiercinget.

Nagyon vékony, pici volt a lyuk, ráadásul ahogy forrt össze, úgy nem is lehetett már kivenni a piercinget. Amikor elmentem szakemberhez, fogóval csípte ketté, hogy ki tudja szedni, potyogott a könnyem rendesen.

2010. aug. 17. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
kozmetikus kb. 1000 Ft-ért megcsinálja.... ne hülyéskedj!
2010. aug. 17. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
az előttem szólóra reagálva, nekem is fülbelövő pisztollyal csinálta, de benne hagytuk a fülbevalót amíg be nem gyógyult. így teljesen rendben van!
2010. aug. 17. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, inkább bízzad szakemberre, azt a 1-2 ezer forintot ne sajnáljad!!!
2010. aug. 17. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok bocsi... Nekem is pisztollyal csinálták és ilyen gyógyfülbevalót kellett 2 hétig viselnem benne, ha jól emlékszem...
2010. aug. 17. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Istenem... Inkább magadnak szúrd, mint kozmetikusnál lövesd... Egyik sem jobb!

Szerintem menj el piercingeshez, aki szakszerűen átszúrja neked!

2010. aug. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!