A karikagyűrűtöket állandóan hordjátok, vagy van amikor leveszitek? És ha igen, mikor?
Amig volt eljegyesi gyürüm, otthon nem hordtam. Ha barhova elmentem, felvettem.
De igy vagyok a többi ekszereimmel, is. (ora, fülbevalo, nyaklanc, karkötö) Reggel felkelek, felöltözöm, es ha indulok valahova az ekszereimet is felveszem. Amint hazaerek, leteszem. Igy vigyazok rajuk, illetve kenyelmesebb nelkülük.
Itthon és sportolásnál nem hordom mivel egy elég értékes darab nem és vigyázok rá.
Párom mindig hordja, nyilván neki nincs benne hatalmas kő stb így kényelmesebb is. Engem zavarna ha nem hordaná, lehet naívnak lenni de a legtöbben azért nem hordják hogy ne lássák mások, főleg a férfiak ugye.
13as mi az a zaci?!
Am mi nem hortdjuk, mert nem akarjuk h elkopjon v elvesszen, de egy vitrinben ki van téve, van egyszerű karkötőnk, ami mindig rajtunk van és ennek nem baj ha elkopik, de nekünk fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!