Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ronda, ha nem használok...

Ronda, ha nem használok szempilla spirált?

Figyelt kérdés
Holnap megyek sétálni a városba párommal, aztán az összes szempilla spirálommal lett valamo, kint a hidegben lenedvesedik és folyik, szó szerint. Ez ellen tudok valamit tenni? Illetve az ronda ha csak szemhéjpúdert használok és a szempillám rövid?
2021. febr. 18. 21:16
 1/3 Metionin ***** válasza:
66%
Nem ronda az, én 10 évig nem használtam mert összekente a szemüvegem. Tust húztam magában, senkit nem zavart.
2021. febr. 18. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Hát van a mondás a sminkelésben hogy a szempilla spirál megkoronázza a sminket tényleg olyan mert kiemeli a tekintetet sokkal drámaibb formásabb lesz tőle a szem, magába is szempilla spirált használok az enyem sose mozdul el pedig esőben is ki volt festve és rá csepent mégse mozdult sehova. Amugy mindenki úgy sminkel ahogy akar! Ha te nem akarsz spirállt csak szemhéjpúdert tégy úgy! A sminkben nincsenek szabályok csak a te stílusod szabja meg ha én azt írom nagyon csúnya akkor miattam fogod csak azért is ki spirálozni?
2021. febr. 19. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen szemhéjpúdert teszel fel... ha ilyen kis enyhe bőrszínűt, pezsgőszínűt, az még nem néz ki olyan gázul spirál nélkül. Bármi ennél "fajsúlyosabb" elég furán néz ki, akkor inkább ne is tegyél fel sminket.
2021. febr. 23. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!