Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercing? Mit? Hogyan?

Nyelvpiercing? Mit? Hogyan?

Figyelt kérdés
Mindent szeretnék tudni a nyelvpiercingről...Hogyan csinálják?kezelése?fájdalom?dagadt nyelv?meddig?
2010. aug. 16. 21:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
49%

google a barátod.

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 16. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Nyelvpiercing...nemár. 6 éve volt divat, ha nem több. Tök gáz.
2010. aug. 16. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
és ha nem divatból akarja? Istenem segíts...
2010. aug. 16. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem arra volt kíváncsi, hogy szerinted gáz-e. Ha nem tudsz értelmes választ adni, minek írsz ide?
2010. aug. 16. 21:30
 5/14 anonim ***** válasza:
17%

nyelvbe ne csináltass :S

nekem elbaszták a szúrást..:S nem ajánlom..

2010. aug. 16. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Irtak vagy 6an normális választ senkise :D na majd én... nekem van fél éve a nyelvembe piercing, krvára szeretem meg minden, én nagyon ajánlom :D a legvastagabb tűvel szúrják, de nem fáj nagyon :D elöször egy hosszabb szárat raknak a nyelvedbe, h ugye bedagad meg minden.. hát hallod az első egy hét nekem halálos volt... azt a szenvedést.:D az első nap ugy fájt a nyelvem, h fájdalomcsillapítón éltem:D enni meg nagyon nehézkes... kb abba az egy hétbe még a levest is összekellett turmixolni :) szval az érdekes volt :D namindegy aztán 2-3 hét és teljesen elmúlik a dagadása, kicserélik kicsi szárra és ennyi:) lényeg h én pl bszttsokat játszottam / játszok vele és folyamat begyullad :/ szval erre vigyázni kell :) fogamat sose cseszte szét meg semmi, a beszéddel problémák csak akkor lesznek ha nagy golyot raknak állandóra, meg ugye mig megszokod aztán semmi nem érezhető... :) én nagyon ajánlom megéri a szenvedést :'d
2010. aug. 17. 11:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, azt kihagytam, hogy én corsodyllal öblögettem mindig, és az nagyon bevállt.
2010. aug. 17. 11:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
hja még eszembejutottak dolgok :$ tejterméket nem lehet 1 hétig enni, kenyeret se meg semmi csipöset, minden étkezés után fogat kell mosni megöblögetni! és fogkefét azt vegyél ujat:D na csakennyi mostmár lelövöm magam :) rem tudtam segiteni, puszi
2010. aug. 17. 11:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!azt szeretném kérdezni, hogyha visszamegyek kicseréltetni egy kissebre akkor a cserénél kell fizetnem az új piercingér?és a régivel mi lesz?az marad nálam vagy ..?
2010. aug. 17. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
ingyen persze, viszont a hosszabbat azt visszakérik:S legalábbis nálam igy volt:)
2010. aug. 17. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!