Ezt hol tudom megtalálni?
Figyelt kérdés
Van egy gyűrű amibe szerelmes lettem.
Viszont erről az oldalról nem hallottam túl jókat. (Nem mindig megfelelő minőségileg, igénytelen kőragasztás, nem jön meg időben, nem jó a méret).
Tudtok olyan oldalt illetve Budapesti üzletet ahol esetleg megtalálhatom, olcsó és biztosan ezüst?
2021. febr. 9. 10:25
1/5 anonim válasza:
Vedd meg innen v keress kep alaojan googleba. Gondolod epp ekszerboltba voltunk es epp lattunk egy ilyet es emlekszunk ra?
2/5 anonim válasza:
Eleve vicc hogy azt írják ez egy eljegyzési gyűrű...persze 6ezerért eljegyzési gyűrű
3/5 A kérdező kommentje:
Drága 2-es válaszoló!
Tudod nem mindenkinek adatik meg, hogy több száz ezret tudjon költeni eljegyzési gyűrűre. Fiatalok vagyunk (18,20) most kezdjük a közös életünket, most lett házunk azt újítgatjuk fel, illetve azt bútorozzuk be. Nyilván a jeggyűrű azért nem lesz a legolcsóbb, de az eljegyzési gyűrűt így láttuk jónak, nem kell hogy ez is drága legyen.
2021. febr. 26. 00:08
4/5 anonim válasza:
Ja hat akkor minek egyáltalán ?
5/5 A kérdező kommentje:
Mert attól függetlenül, hogy nem akarunk rá sokat költeni, attól még szeretnénk
2021. febr. 28. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!