Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt hol tudom megtalálni?

Ezt hol tudom megtalálni?

Figyelt kérdés

Van egy gyűrű amibe szerelmes lettem.

[link]

Viszont erről az oldalról nem hallottam túl jókat. (Nem mindig megfelelő minőségileg, igénytelen kőragasztás, nem jön meg időben, nem jó a méret).

Tudtok olyan oldalt illetve Budapesti üzletet ahol esetleg megtalálhatom, olcsó és biztosan ezüst?

2021. febr. 9. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Vedd meg innen v keress kep alaojan googleba. Gondolod epp ekszerboltba voltunk es epp lattunk egy ilyet es emlekszunk ra?
2021. febr. 9. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Eleve vicc hogy azt írják ez egy eljegyzési gyűrű...persze 6ezerért eljegyzési gyűrű
2021. febr. 20. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Drága 2-es válaszoló!

Tudod nem mindenkinek adatik meg, hogy több száz ezret tudjon költeni eljegyzési gyűrűre. Fiatalok vagyunk (18,20) most kezdjük a közös életünket, most lett házunk azt újítgatjuk fel, illetve azt bútorozzuk be. Nyilván a jeggyűrű azért nem lesz a legolcsóbb, de az eljegyzési gyűrűt így láttuk jónak, nem kell hogy ez is drága legyen.

2021. febr. 26. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ja hat akkor minek egyáltalán ?
2021. febr. 26. 06:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Mert attól függetlenül, hogy nem akarunk rá sokat költeni, attól még szeretnénk
2021. febr. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!