Minimalista eletmodot kovetok: hany parfumotok van?
Én nem vagyok minimalista, de nekem egy. A leírásodból nekem úgy tűnik, hogy neked a parfümök fontos szerepet töltenek be az életedben. Ahogy én olvastam, a minimalista életmódnak az a lényege, hogy ne legyenek felesleges holmiid. Szóval szerintem érdemes lenne felépíteni egy struktúrát. Pl. mit használsz télen, különleges alkalmakkor, szerdánként, edzés után, stb. Ahogy gondolod.
Másrészről, szerintem nem kell mindenben minimalistának lenni. Ha te élvezed, hogy reggelente válogatsz a parfümeid között, akkor értelmetlen kidobni őket. Mármint minek? Hogy időt spórolj? Mire? A telefon nyomkodásra? Azzal töltsd az idődet amit szeretsz.
Nekem általában 1 van.
Itthon összességeben azért több van.
Krémmánia fórumon szerettem volna erről kérdezni, mert pár éve gyűjteni kezdtem a parfümöket és az elején még tudtam tartani magam, de most volt pl. ősszel is, hogy rengeteg pénzt elvertem drága parfümökre (niche kategória).
Engem az vigasztal kb. mint amit a kedves második válaszoló írt, mások is rengeteget tudnak költeni hobbikra. Most azt csinálom, ha venni szeretnék új parfümöt, megválok egytől-kettőtől, amit tényleg nem használok.
Valaki kis fújósokat, mintákat vesz, pl. krémmánián, de nekem kell az élmény, az üveg szépsége, sajnos. :(
Szoktam olvasgatni fragrantica-n, basenote-on fórumot, hát ott nem egy parfümkedvelő vagy inkább mániás írta, hogy 200+ parfümje van. De krémmánián is ha megnézed az eladó parfümöknél néhény eladónak több mint száz méregdrága parfümje van feltéve, fújospkat ad el belőle.
Ami vicces, hogy amúgy alig fújom be magam, ha emberek közé megyek. Nem akarom őket zavarni az illattal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!