Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek keringőre (suliban...

Szerintetek keringőre (suliban lesz majd. ) milyen smink illik és állna jól egy 14éves lánynak? (LENT! )

Figyelt kérdés
Hosszu szőkés barna hajam van de inkább barnásabb, nincs fufrum az arcformám nem kerek, inkább hosszabb féle. Várom a linkeket, képeket, tanácsokat! Köszi a válaszokat!:)
2010. aug. 16. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem max szempillaspirál (ha jól áll) és színtelen szájfény. nehogy púderozz, meg alapozózz, ha teljesen jó a bőröd.
2010. aug. 16. 13:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi azért a tanácsot, de ilyenkor kozmetikushoz szoktak menni vagyis hát akik felettem jártak eddig ők .. elmentek és szemhéjpúder szemcerka meg minden ilyen volt. Ezért kérdezem hogy milyen smink lenne jó mert nekem még fogalmam sincs:S Tudom hogy egy 14éves lánynak sok lenne a szemhéjpúder meg ilyenek de ilyen alkalom csak egyszer van és hát a tanárok ajánlják ilyenkor a fodrászt meg a kozmetikust!:)
2010. aug. 16. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
valami egyszerű és szép ami kiemeli az arcodat:D de egy kozmetikus talán tud segíteni
2010. aug. 16. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:

húzd ki a szemed, és szempillaspirál is jöhet. :)

de ne alapozózz. :D

2010. aug. 16. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
így kép nélkül amúgy is necc, menj el kozmetikushoz és kész:P de még mindig úgy gondolom, h túl sok smink felesleges...
2010. aug. 16. 15:08
 6/10 A kérdező kommentje:

jojo köszönöm a válaszokat:)

amugyis elmentem volna kozmetikushoz mert rá biztam volna a sminkelést, csak ugygondoltam hogy valami ötlettel álok elő:)

2010. aug. 16. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia:) szerintem erre az alkalomra saját magadnak is tudsz sminket készíteni.

Mindenki eddig az írta hogy alapozót ne, részben egyetértek viszont a szemed alatti karikákra tegyél korrektort mert ez nagyon sokat dob.

NE ess bele a tipikus teenager hibába : fekete szemceruza vastagon és kész. Sajnos a szeméd színét nem írtad le de sebaj a szürke csillámos szemhéjpúdert tudom a legjonnam neked ajánlani. Alul felül egy vékony ecsettel húzd ki a szemed (próbáld ki elötte is) a hatás fantasztikus !:):)

Miért púder és nem ceruza? Hát erre te is rájössz amikor 2 óra mulva mindenkinek a karikáiban lesz a szemfestéke:D

Ez nagyon szép és olcsó érdemes berházni ilyenre [link]

A szád ne legyen feltünő halványrózsaszín esetleg natűr szájfény. ha fehérebb a bőrszined rózsaszin vagy piros pirosító ha kreolos akkor bronzosító!

Jó gyakorlást! SZIA:):)

[link]

2010. aug. 16. 19:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.:)megy a zöldiii:D♥♥
2010. aug. 17. 14:35
 9/10 A kérdező kommentje:
ja egyébként zöldeskék de inkább zöld a szemem:)
2010. aug. 17. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem anno szalagavatóra ilyen ezüstös krémszínűre volt festve a szemem (ami egyébként jó ötlet volt, mert illett a keringőruhához és a szememhez is-nekem barna), és szempillaspirál volt rajtam meg színtelen szájfény.

De a kozmetikus biztos tud majd szolgálni pár jótanáccsal, ha odamész.

2010. aug. 17. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!