Szerintetek keringőre (suliban lesz majd. ) milyen smink illik és állna jól egy 14éves lánynak? (LENT! )
húzd ki a szemed, és szempillaspirál is jöhet. :)
de ne alapozózz. :D
jojo köszönöm a válaszokat:)
amugyis elmentem volna kozmetikushoz mert rá biztam volna a sminkelést, csak ugygondoltam hogy valami ötlettel álok elő:)
Szia:) szerintem erre az alkalomra saját magadnak is tudsz sminket készíteni.
Mindenki eddig az írta hogy alapozót ne, részben egyetértek viszont a szemed alatti karikákra tegyél korrektort mert ez nagyon sokat dob.
NE ess bele a tipikus teenager hibába : fekete szemceruza vastagon és kész. Sajnos a szeméd színét nem írtad le de sebaj a szürke csillámos szemhéjpúdert tudom a legjonnam neked ajánlani. Alul felül egy vékony ecsettel húzd ki a szemed (próbáld ki elötte is) a hatás fantasztikus !:):)
Miért púder és nem ceruza? Hát erre te is rájössz amikor 2 óra mulva mindenkinek a karikáiban lesz a szemfestéke:D
Ez nagyon szép és olcsó érdemes berházni ilyenre [link]
A szád ne legyen feltünő halványrózsaszín esetleg natűr szájfény. ha fehérebb a bőrszined rózsaszin vagy piros pirosító ha kreolos akkor bronzosító!
Jó gyakorlást! SZIA:):)
Nekem anno szalagavatóra ilyen ezüstös krémszínűre volt festve a szemem (ami egyébként jó ötlet volt, mert illett a keringőruhához és a szememhez is-nekem barna), és szempillaspirál volt rajtam meg színtelen szájfény.
De a kozmetikus biztos tud majd szolgálni pár jótanáccsal, ha odamész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!