Szerintetek éjszakai, kivehető vagy rögzített fogszabim legyen?
Éjszakai (:- Ha nagyon lassan akarsz változást ( Nekem semmi változás nem volt, este mindig kiesett)
Rögzítettem volt, helyre is ment másfél év alatt.( Nagyon brutális volt)
15/f
Nekem éjszakai van, bár sokszor elhanyagolom:S - Van, hogy elfelejtem, van, hogy egyszerűen nem akarom feltenni. Bár, még mindig jobb, mintha rögzített lenne...
15/L
Szerintem a rögzített hatásosabb és hamarabb helyrehozza.
Egyesek szerin "gáz",szerintem egyáltalán nem gáz,ha valaki szebbé akarja tenni a fogait és foglalkozik vele.Amúgy is van akinek kifejezetten jól áll,és ha választhatsz az éjszakai és a rögzített között akkor biztosan nem kell majd sokat hordanod,hamar helyrehozza.
Én a rögzítettre szavazok:D
A kivehetősnél sokkal lassabb a változás, mivel ugye csak éjszaka van rajtad, vagy amikor otthon vagy, és van kedved betenni. Én a rögzítettet javaslom, mert hamarabb megszabadulsz a fogszabitól :)
(egyébként én jobban is szeretettem a rögzítettet amikor nekem volt, mint a kivehetőst)
nem ha, hanem valahol:D nem tudok írni, bocsi
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!