Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül? Vagy van...

Mennyibe kerül? Vagy van ilyen fajta egyáltalán? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van pár pattanáson sajnos...

Itthon olyan kőpúder van, ami világos színű és nem nagyon takar.

1.Úgy tudom, hogy a sötétebb púder jobban takar..ez igaz??

2.És még arra lennék kíváncsi, hogy van-e sötétebb színű kőpúder?

3.És, hogy mennyibe kerülnek az ilyen olcsó márkátlan púderek?

Köszi a választ. :)

2010. aug. 15. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:

A púder nem a legjobb választás , mert még jobban eltömíti csak a pólusokat és több pattanásod lesz csak :( Lehet kapni kimosdottan pattanásos bőrre való alapozót és korrektort is , én azt ajánlanám!

Alapozóból jó pl.:

Rimmel Stay Matte 1600 ft kb. Olcsóbbat nem érdemes venni, csak jobban tönkreteszik a bőröd.

korrektor: a rossmannban lehet kapni, a pattanásokat fertőtleníti kb 500 ft, de a márkanevet nem tudom, talán a saját márkájuk, de ha bemész biztos megtalálod :)

Remélem segítettem! :)

2010. aug. 16. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem neked a korrektort synergen a márkája :)
2010. aug. 16. 12:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.:)

És korrektorbol hogy kell, melyiket kell venni?

Az egyel világosabbat, nem?

2010. aug. 16. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit :)

Ezt egy sminkes oldaláról szedtem:

Pattanások, dudorok elfedése: A bőrszínednél picit sötétebb korrektorral dolgozz, mert ez optikailag mélyíti a területet. Nagyon apró mennyiségű festéket kell felvinned, ez korrektorecsettel a legkönnyebb. Esetleg egy kicsit rá is paskolhatod a fedőréteget a problémás területre, és ha szükséges, ismételd meg a lépést. Fontos: nedvedző területet nem képes befedni egyetlen korrektor sem, ezért soha ne nyomd ki a pattanásodat közvetlenül a sminkelés előtt.

Remélem segítettem :)

2010. aug. 17. 16:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen.:)

Köszönöm.

2010. aug. 17. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!