Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak ilyen gyűrűvel?...

Mit csináljak ilyen gyűrűvel? El lehet tüntetni a horogkeresztet?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem a wishről gyűrűt. Nagyon megtetszett és már hiányzott rólam egy kiegészítő/ékszer. Ma nézegettem vásárlói képeket és észrevettem, hogy van rajta egy horogkereszt. Amit feltettek róla kép azon egyáltalán nem látszódott. Oldalason volt és kb csak úgy lehetett meglátni ha dirkt kerested. Február 16 fele hozzák ki. Mit csináljak vele? El lehet tüntetni vagy kérjek pénzvisszatérítést és dobjam ki?
2021. jan. 30. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mennyibe került? Csak mert a Wish árait ismerve ha valami pár száz/pár ezer Ft-os vacak, én simán kidobnám, nem baszkolódnék emiatt sólisztgyurmával meg ilyenekkel. Mondjuk ha amúgy szeretsz kézműveskedni, akkor megpróbálhatod, én utálok.

A Wish-es visszaküldéssel szintén nem szenvednék bizonyos összeg alatt, halál macera lehet.

Ha mégis drágább volt, akkor viszont megpróbálnám vissza szerezni az árát.

2021. jan. 31. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Én finoman lecsiszolnám, aztán a helyét valami nagyon finom csiszolópapírral kifényesíteni. Aztán azt a felét fordítod lefele.
2021. febr. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!