Müllerben is segítenek alapozót választani?
Attól függ, milyet fogsz ki. Én dolgoztam ott, semmi ezirányú végzettségem nem volt. Persze a termékeinket ismertem, szóval abban tudtam segíteni, meg ránézésre a bőrszínt is kb be lehet lőni. De különösebben nem volt nagy háttértudás mögöttem. Felkenni meg egyáltalán nem biztos, hogy fel fogja, egyrészt mert eladó, és nem kozmetikus, másrészt mert ezer dolga van, a Müllerben soha nem lébecolhatsz csak úgy, mindig van valami leltár vagy pakolnivaló amivel haladni kell. Persze kifoghatsz olyat is, aki pont jobban ráér, meg ért is hozzá.
Ilyen promóterek szoktak még lenni Müllerben különböző márkáktól, ők már inkább profibbak (már aki), meg ráérnek sminkelgetni a vevőket, de ők meg csak a saját márkáikat fogják ajánlani.
Ha ilyesmire vágysz, inkább Douglasba menj, ott van sminkes képzés a sima eladóknak is, hogy legalább egy alap simnket fel tudjanak dobni a vevőre. Müllerben nincs ilyen, max a termékek jellemzőit kell megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!