Ez a smink hogyan készül?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogyan kell ezt megcsinálni?
Mivel?(tus,szemhéjpúder stb. )
Szemceruza nem jó,mert az lekopik.
2010. aug. 15. 15:53
1/10 anonim válasza:
tus, töményen, de nagyon undorító :D
3/10 anonim válasza:
én szemceruzával szoktam hasonlót csinálni, ha jófajta akkor nem kopik le.
4/10 anonim válasza:
szerintem szeceruza.tussal olyan remegő lenne a széle
6/10 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy először megrajzolnám ceruzával, hogy szépen ki tudjam alakítani a formát, aztán átmennék rajta tussal, h tartós legyen.
7/10 anonim válasza:
A körvonala ceruzával,a belső része,matt fekete,esetleg vizes porral.
8/10 anonim válasza:
te jó ég o.O amúgy szemceruzával ^^
9/10 anonim válasza:
egy vilag omlott ossze bennem... ez lenne a mai fiatalok izlese ????bocs, de a hanyinger kerulget, kar volt megneznem............
10/10 anonim válasza:
van kifejezetten olyan krém, amit az ilyesmi sminkek alá szoktak feltenni a szemre (de az alapozó is megteszi) és utána nem kenődik vagy kopik le a szemceruzától, de van olyan is amit fújni kell a smink elkészítése utána a szemre, és ezáltal nem fog lekopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!