Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen fülbevalót hordhatnék?

Milyen fülbevalót hordhatnék?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Babakorom óta ki van lőve a fülem. Soha nem volt semmi gond vele. Viszont úgy 4 éve, amikor kilötvettem még egyszer a fülem (így már 2-2 lyuk van), azóta folyton begyullad mind a két lyuk a füleimen. Mitől lehet ez? Ja és próbáltam már ezüstöt, aranyat, de ugyanúgy begyulladtak. Milyen fülbevalót hordhatnék így?
2008. dec. 1. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi fém? Nézd meg apacsban!
2008. dec. 1. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül az orvosi fém fülbevaló körülbelül?
2008. dec. 1. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát azzal szokták kilőni..és tt 500akérnek el érte, lehet h még egy kozmetikusnál is megérdeklődhetnéd..
2008. dec. 1. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2008. dec. 1. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ok hogy orvosi fémet kell belerakni a begyulladt vagy friss lyukasztasba, de kesobb mar nem kellene ezt hordani, valamint az arany és az ezüst hacsak nem vagy rájuk érzékeny vagy alergias akkor nem kellene hogy problémát okozzanak! Ajánlom, hogy ahogy a pircingeket szokták ezt is probald meg tisztitani nacl oldattal és hidrogénnel, de ha igy sem áll helyre a dolog akkor ki kellene venni az ékszert és hagyni begyógyulni!
2008. dec. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!