Gél lakkra nyomdázni hogyan lehet?
Figyelt kérdés
Eddig nyomdáztam, imádtam. Most gél lakkot csináltam magamnak, a sima nyomdalakkot azonnal elmossa a fedőlakk.
Speciális fedőlakkot nem találok.
Gondoltam arra is, hogy ráhúzok egy sima fedőlakkot, majd arra a gél fedőlakkot. De félek, hogy felválna.
Valami ötlet, tapasztalat?
2020. dec. 30. 01:02
1/4 anonim válasza:
Válts fényzselét. Jó esetben nem kellene elhúznia
2/4 anonim válasza:
Megszaradt rendesen a minta? Lehet az a baj. Nekem akkor lett elmosodott.
3/4 A kérdező kommentje:
Milyen fényzselé lehet jó?
Nem vagyok körmös. Most csináltam magamnak gél lakkot először. Igazából csak levettem a gél lakkok közül a fedőlakkot a boltban, mert úgysem látom még át a dolgokat.
2020. dec. 30. 14:58
4/4 anonim válasza:
Sima fedőt használsz? Ami sima körömlakkra is jó és nem kell lámpázni?? Azt ne is használd gél lakkra, hiszen arra rugalmas fényzselé kell (pl Crystal Nails Cool top gel). Ha már a gél lakkhoz úgyis van lámpád, én nyomdazselét vennék (Crystal nails stamping color gel), azt rányomod nyomdafejjel a lemattított gél lakk (és nem a fedő!) tetejére és lámpázod, az megköt lámpa alatt, arra mehet is a fényzselé/fedőfény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!