Milyen fülbevalótok van?
Figyelt kérdés
Fülbevalót szeretnék váltani, valami olyanra, ami mindennapos, kényelmes viselet.
Van egy, ami tetszik, azt nem tudom hordani, mert szorítja a fülemet, szúr a hátulja.
Kíváncsi vagyok, hogy kinek-milyen van, hol lehet beszerezni.
2020. dec. 28. 18:39
1/7 anonim válasza:
Nekem ezért is lett fültágítóm. Nem szerettem ha nincs a fülemben semmi, de ha estére benne hagytam nyomta a fülem hátulját mindig, ezzel nincs gondom. Jelenleg egy szép köves van bent meg se mondaná az ember hogy nem sima fülbevaló
2/7 anonim válasza:
Arany...de csak azért mert csak ezt bírja a fülem.A többitől piros lesz és begyullad.
3/7 anonim válasza:
En H&M ben szoktam fulbevolokat venni. Egy ev alatt kikopil, de olcso
4/7 anonim válasza:
Nekem kb egy fiókkal van, szinte minden napra jut egy. Persze ilyen olcsóbb bizsu, divatfülbevalók.
5/7 anonim válasza:
szilikonos fültágító, és tekerõs hátú gogyós piercingek. így nem szúr.
6/7 anonim válasza:
Én nem hordok fülbevalót, mert engem is zavar.
7/7 anonim válasza:
Arany fülbevalót hordok. Van sima bedugós, van akasztós is, de nem nehéz. A gyöngyöt nagyon kedvelem, rögtön elegánsabb hatást lehet vele elérni. Fehér ing, farmer kombinációval is kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!