Így szerintetek fent marad a smink? Többet nem szeretnék használni.
Eddig csak néha néha használtam szempillaspirált, de szeretnék picit többet sminkelni, mert 19 évesen kb 15-nek nézek ki. 1-2 év még nem zavarna, de ezt már sokallom. :D
Összesen van 1 jó spirálom, és egy szép nude rúzsom, ami szerintem pont az én bőrömhöz illik.
A bőröm hajlamos a hámlásra, és mindig van rajta 2-3 pattanás, de alapozót még nem szeretnék használni. Ami nagyon zavar, az a szemem alatti sötét karika. Ide szeretnék korrektort venni, viszont ezt gondolom fixálni kell púderrel. Erre szerintetek milyen púder lenne jó? Színezett/színtelen? Márkát is írhattok, egy catrice korrektort néztem ki, púderem még sose volt 😅.
Egy púdertől fent marad a korrektor?
Amit még kérdezni szeretnék, hogy hogy válasszak jó színt? Most ki lehet egyáltalán próbálni a tesztert? Úgy hogy előbb a kezemre kenem.
Igen, mindeképp próbáld ki a tesztert, sőt, jobb drogériák csinálnak sminktanácsadást is.
Az alapozó/korrektor/púder színe függ a bőröd tónusától, színétől.
Érdemes venni sminkfixálót a púder utánra. Ez egy spré, kb mint azok a testpermetek amiket minden tini használt.
Megfogja a sminkedet, még ha kicsit izzadsz is.
Mac xD nem mindenkinek van rá pénze! Egy mac púder kb 10 ezer!
Amugy meg L'Oreal tru match pudere tökéletes, korrektorbol catrice.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!