Mindkettőt szeretem, a dm-et főleg a saját márkás termékek miatt (Trend it up, Balea, Alverde) és pontgyűjtő rendszerüket is szeretem, illetve itt több tudatos bőrápoláshoz is használható termék van (Cosrx, Balea med, Revox szérumok stb.) míg ilyesmiket Rossmannban nem láttam.
A Rossmann viszont számomra sminkek terén erősebb, itt lehet kapni Revolution, Catrice és Lovely termékeket, amiket szeretek, illetve a saját márkájuk is jó.
A választék amúgy szerintem kb. ugyanakkora, én mindkettőbe szoktam járni, attól függően, hogy éppen mire van szükségem.
Mindkettő.
Van ami az egyikbe, van ami a másikba olcsóbb.
Ha sminket veszek, akkor előre ki szoktam nézni, és annak függvényében hol árulják, oda megyek.
Szerintem a mosószer, öblítő, mosogatószer, pzs, meg ilyen háztartási bizbasz rendes üzletekbe (Aldi, Lidl, stb) olcsóbb, így azokat onnan szerzem be.
Drogériába csak kifejezetten olyan termékekért megyek, amiket csak ott, (vagy máshol igen, de nem jó minőségbe) lehet megtalálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!