Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » GYORS VÁLASZOKAT! 3. fülbevaló...

GYORS VÁLASZOKAT! 3. fülbevaló! Kinek mennyire fájt?

Figyelt kérdés

Most derült ki hogy holnap megyek délután kilövetni a fülemet egy 3.fülbevalót kapok...az első kettőnél még kicsi voltam szóval nem emlékszem rá....

És tényleg igaz hogy amilyen kezes vagy abba a füledbe kevésbé fáj?:O

Nektek mi volt?

Mennyire fájt?

És télleg nem lehet 1 hétig vízhez érnie??

Köszii:)

2010. aug. 11. 23:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem amikor lövették jobban fájt mint az alatta lévő de nem egy elviselhetetlen fájdalom. :) Szerintem ez butaság hogy abba a fülbe kevésbé fáj amilyen kezes vagy...Én simán vízhez érintettem. Amúgy jótanács:

-Kb 1 nap múlva már picit kezd el csavargatni

-Csak akkor cseréld ki másfajtára a gyógyfülbevalót ha már egyáltalán nem fáj!!!

2010. aug. 11. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
ha nem porcba lövik,akk kevésbé, mint az injekció. anatómiailag nincs kül a két füled közt, tök mindegy melyik kezeddel írsz. egy hétig ne érjen vízhez, lassan óvatosan forgasd, tetran kenőccsel kend, ha gyulladna. 4 hétig várj ha lehet a cserével.
2010. aug. 11. 23:25
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ és a jó tanácsokat meg főleg:)

Egyik barátnőmtől hallottam ezeket(neki is van 4 fülbevalója)remélem tényleg nem fog fájni ....akkor nyugodt szívvel vízhez érinthetem:)

Szóval akkor aznap még nem kell forgatni?

2010. aug. 11. 23:28
 4/17 A kérdező kommentje:

2. válaszoló neked is köszi...

Mi baja lesz ha vízhez ér 2 nap múlva?mert akkor lesz nekem medencés dolog=/

És köszi a kenőcsös tippet...akkor így hogy tudom hogy mind1 melyik fülem akkor szerintem a balba fogom...

amúgy 14/L vagyok:)

2010. aug. 11. 23:30
 5/17 A kérdező kommentje:
jah és nem porcba lesz:)
2010. aug. 11. 23:31
 6/17 anonim ***** válasza:

nem fog fájni :D

én porcba alig éreztem meg szal nem lesz gáz :]

2010. aug. 11. 23:40
 7/17 anonim ***** válasza:
az lesz a baja, hogy ha nem gyógyul be- nem lesz rajta hámszövet- akkor nyílt seb lesz a füleden, azzal meg bemenni a vízbe garantált gyulladás. ha nagyon muszáj bemenned, akkor ha kijössz kenegesd tetrannal. az csökkenti a gennyesedést meg a gyulladást. a helyedben halasztanám a medencés buli utánra a füllövést.
2010. aug. 11. 23:44
 8/17 A kérdező kommentje:

Remélem nem is fog fájni=)

Amúgy nem tudom halasztani mert a barátnőm intézi mint szülinapi ajándék=/

De most eszembe jutott hogy (bár biztos jó hülyén fogok kinézni xD) de valamivel letakarhatnám a fülem vagy valami ilyesmi....Az jó?És mivel?

2010. aug. 11. 23:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne takard le semmivel. Jó ha levegőzik, gyorsabban gyógyul. Meg sztem max sebtapasszal tudnád leragasztani. Ami ugye ragad is, megtapad rajta minden kosz, és leszedni se a legjobb, ha még érzékeny a füled.
2010. aug. 11. 23:55
 10/17 A kérdező kommentje:

Értem=/

Hmmm....hát akkor kénytelen vagyok kipróbálni hogy nekem mennyire rossz az ha vizes lesz xD

Nagyon köszi a sok tanácsot,de ha van még én várom BŐVEN!

És írjátok le lécci hogy mennyire fájt!

2010. aug. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!