Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez szerintetek sok egy 15....

Ez szerintetek sok egy 15. éves lánynak? (a bőröm nem ragyás, és a szemem nagyon sötétbarna, és persze nem ilyen erősre csinálnám meg)

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 11. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nagyon király! buliba nem sok de hétköznapokra sok is és felesleges is lenni! Ha annyira akarod hétköznapra akkor világos kellemes színekkel megcsinálhatod

( nagyon csúnya az a lány a képeken)

2010. aug. 13. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó: D
2010. aug. 13. 14:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi. xDD
2010. aug. 13. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:

pörfikt :D

nekem tetszik :D én is hasonlóan csinálom csak az enyém sötétebb :D 16 vok

2010. aug. 13. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia szerintem nem sok csak hanyagold a műszempillát és az erős belső fekete kontúr helyett használj sötétszürkét vagy kicsit világosabbat ez sokkal inkább nagyítja a szemeid és hétköznapra is elmegy. Viszont ha neked a feketével áll jól azis elmegy szerintem csak arra figyelj hogy ha a szemed ennyire hangsúlyozod akkor a szádra ne tegyél semmit :)

Remélem tudtam segíteni ..szép napot :)

2010. aug. 14. 08:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen tudtál segíteni. Neked is szép napot!

2010. aug. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!