Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink tetszik nektek?...

Milyen smink tetszik nektek? Belinkelitek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bulizós, alkalmi:

[link]

[link]

[link]

[link]

Extrém:

[link]

[link]

[link]

[link]

Hétköznapi:

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 13. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:

A legjobban az tetszik, amelyiket az egyik válaszoló linkelt, hogy a természetes hatású sminket szereti. De ezek is tetszenek, meg a macskás, füstös szemek is tetszik is ezeken kívül.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szájfényből:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 14. 00:07
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De ha beírod, hogy arabish make up, ott olyanokat találsz, hogy AZTA :)

2010. aug. 14. 08:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy unalmas, de nagyon tetszik Amy Lee és Avril Lavigne sminkje. Azaz sötétre festett szemek, és halvány ajkak. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 14. 22:21
 15/17 anonim válasza:

Ha számít egy fiú véleménye, én azt szeretem, ha nincs smink, illetve, amikor az alkalom megköveteli, akkor egy kevéske.

Szeretem a szép nőket, általában erre (pláne a ti körötökben, kedves fiatal lányok) erre szükségtelen rásegíteni, aki pedig smink nélkül nem olyan szép, az sminkkel sem lesz az, csak megpróbálja eljátszani, ami néha még rosszabb is.

A sminkelt arc messziről szép lehet, közelről, érintéskor, csók alkalmával viszont óriási hátrány (nálam), szerintem a színház, és az álarcosbál eszköze csupán. Inkább sportoljatok, sokkal jobb szépségápolási tipp.

2010. aug. 18. 11:15
 16/17 anonim válasza:
ja, 22, fiú voltam
2010. aug. 18. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
ez mindaddig szép és jo, amíg a tökéleetes nőkről beszélünk. De van akin sokat javít a smink, előnyöss teszi az arcát. Én sem értek egyet a három centi vastag meszeléssel, de ne állítsunk olyat ami nem igsz. a egy középkastegoriás nőn nincs egy előnyös smink, fele annyi férfi se megy oda hozzá... és lehet csoknál hátrány, de nem jut el odáig.
2010. aug. 18. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!