Chanel körömlakkokról vélemény?
nemtom, miért nem lehet a kérdésre válaszolni :D
nekem van több, és tartósabb mint a többi, meg a színei is nagyon jók.
Én Miss Sporty és Moyra körömlakkokat használok, mert nagyon különleges színeik vannak.
És elárulom a tartósság titkát: ugyanúgy kell lekezelni a köröm felületét, mint amikor műkörmöt tesznek fel. Egy kicsit megreszeled a felületét (nem polírozni! mert pont az a lényeg, hogy egy kicsit felbolyhosítsad) utána lekened ilyennel:
Ez azonnal elpárolog, de teljesen letisztítja a köröm felületét. Utána ezt kened rá:
Ez elősegíti a tapadást. Pár pillanatig hagyd száradni, aztán már mehet is a körömlakk.
Ma csütörtök van, és én szombat este festettem ki így a körmöm Moyrával. Minden nap mosogatok, 2x 2 órát pancsoltam otthon a kádban, és sehol nem pattogott még le, annyi, hogy fent már látszik a lenövés.
Egy Chanel körömlakk árából veszel 15 körömlakkot, de az sem lesz ilyen tartós, mint ezzel a módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!