Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik lehet nekem a legelőnyö...

Melyik lehet nekem a legelőnyösebb smink?

Figyelt kérdés
Amilyen kihangsúlyozza nagyon az arcomat... nagy, zöld szemeim vannak, a bőröm viszont hófehér. Sajnos nagyon viszket az arcom minden féle alapozótól, van egyébként olyan, amitől nem viszketne annyira? És zöld szemekre milyen szemfesték illene a legjobban?
2008. nov. 29. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Talán a Maybelline-től van egy új fajta alapozó, érzékeny bőrre.. huh most nem tudom pontosan a nevét, zöldes flakonja van, nálunk a hidratálókrémeknél volt berakva. Ja és vannak színezett hidratáló krémek is, azok is jók lehetnek. De lehet csak nem jó börre való alapozót használsz, ha viszket a bőröd akkor lehet száraz az arcod és akkor hidratáló alapozót vegyél! A szemed színéhez pedig jól illik a fekete kontúr, a sötétzöld és a barna is. Remélem segítettem:)
2008. nov. 29. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha viszket az arcod az alapozótól akkor mindenbizonnyal nagyon érzékeny vagy olyan terméket használtál ami nem elég minőséges és nem elzárja a porusokat igy nem bir lélegezni a bőröd. Ha nem problémás egyébként a bőröd (pattanasok, miteszerek, rossz tonus) akkor ajanlom, hogy ne is hasznalj alapozot, vagy nézz körül kaphatók direkt érzékeny bőrre való készitmények is.
2008. dec. 4. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!