Lányok amikor barátotok lett akkor erősebben vagy gyengébben sminkeltetek?
Ugyanúgy nagyrészt, elég színesen. Az exem eleve úgy ismert meg hogy egyik nap zöld a szemhéjam másik nap meg lila a szám. Nyilván nem tudta olyan részletességgel értékelni mint én, de azt mondta hogy tetszem neki sminkkel és smink nélkül is, és ugyan voltak színek amiket kevésbé kedvelt rajtam de alapvetően kitartott amellett hogy az én fejem, azt kenjek rá amit csak akarok, ő úgy is szeretni fog.
Az egyetlen változás hogy már jócskán a kapcsolatunk közepén, bő egy év járás után az ő bátorításával kezdtem el többet hordani az extrémebb színű rúzsaimat. Emlékszem az első ilyen egy kék rúzs volt amit addig csak otthon mertem feltenni pedig imádtam magamon. Ő bíztatott hogy ha akarom, nyugodtan hordjam hétköznapra is, engedjem el hogy mindenki más mit gondol.
De nem “miatta” történt ez a változás, csak az ő támogatása segített meglépni valamit amit amúgy is akartam csak nem mertem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!