Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok amikor barátotok lett...

Lányok amikor barátotok lett akkor erősebben vagy gyengébben sminkeltetek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 7. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Sehogy
2020. nov. 7. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Sosem befolyásolta a sminkelési szokásaimat.
2020. nov. 7. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanúgy.
2020. nov. 7. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanúgy, mint előtte.
2020. nov. 7. 23:30
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Egy darabig ugyanúgy, aztán amikor először látott smink nélkül akkor mondta, hogy minek festem ki magam. Azóta csak spirált meg max korrektort használok.
2020. nov. 8. 00:52
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Semmi sem változott. Nem pasi miatt csinálok, vagy nem csinálok valamit.
2020. nov. 8. 05:31
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanúgy
2020. nov. 8. 08:55
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Alapvetően nem nagyon szoktam sminkelni, de az első pár(tucat) randira azért még igen. Szóval új kapcsolatban erősebben.
2020. nov. 8. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Ugyanúgy nagyrészt, elég színesen. Az exem eleve úgy ismert meg hogy egyik nap zöld a szemhéjam másik nap meg lila a szám. Nyilván nem tudta olyan részletességgel értékelni mint én, de azt mondta hogy tetszem neki sminkkel és smink nélkül is, és ugyan voltak színek amiket kevésbé kedvelt rajtam de alapvetően kitartott amellett hogy az én fejem, azt kenjek rá amit csak akarok, ő úgy is szeretni fog.

Az egyetlen változás hogy már jócskán a kapcsolatunk közepén, bő egy év járás után az ő bátorításával kezdtem el többet hordani az extrémebb színű rúzsaimat. Emlékszem az első ilyen egy kék rúzs volt amit addig csak otthon mertem feltenni pedig imádtam magamon. Ő bíztatott hogy ha akarom, nyugodtan hordjam hétköznapra is, engedjem el hogy mindenki más mit gondol.

De nem “miatta” történt ez a változás, csak az ő támogatása segített meglépni valamit amit amúgy is akartam csak nem mertem.

2020. nov. 8. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:
15%
5-ös vagyok: mondjátok már meg miért nem hasznos a válaszom? A kérdésre válaszoltam. Vagy nem tetszik, hogy nem rakok fel 1 kiló vakolatot?
2020. nov. 8. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!