Melyik a legjobb noi parfum?
Nekem a Mugler parfümök ilyenek.
A womanity az abszolút kedvencem, de az inkább nyári illat, bár néha ilyenkor is használom, annyira imádom. Ebből egy fújás bőven elég, egész nap érzem.
De most az Angel Nova-t használom többnyire, ez is nagyon tartós.
Mi nem tudhatjuk előre, hogy milyen illat tetszene, és hogy mennyire lesz tartós a bőrödön. Ezt neked kell kitapasztalnod.
A valaha volt legtartósabb parfüm, amit viseltem, az a Cartier Panthère volt. Hiába fürödtem, szó szerint 2 teljes napig (😳) éreztem magamon.
A Mugler illatok is kegyetlen tartósak, de azok számomra elég megosztóak. Az Alien volt az egyetlen, ami tényleg passzolt hozzám, és nem olyan érzés volt, mintha egy álarcot viselnék.
De egyébként a Lancôme La Vie Est Belle és az Armani Sí is elég erőteljes és tartós.
A Montale illatokról még nem is beszéltem.
Szinte levakarhatatlanok, rengeteg féle van belőlük, mindegyik nagyon különleges, így nem gyakran futsz velük össze az utcán.
Nekem az Ariana Grande parfümök a kedvenceim.
Most épp a a Cloud a nagy szerelem.
De a thank u, next és az Ari is meg vannak, és azokat is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!