Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kimentek nem egészen jól...

Kimentek nem egészen jól sikerült sminkkel az utcára?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és kb. egy éve kezdtem el egyáltalán sminket használni, előtte max. szemspirált használtam, azt is csak különleges alkalmakkor. Az elmúlt 1 évben szemceruzát használtam meg szemspirált és csak most döntöttem úgy pár napja, hogy beruházok egy szemhéjtusra is. Ma volt az első alkalom, amikor először sikerült viszonylag normálisan kinéző, egymáshoz legalább kis mértékben hasonló tusvonalakat húznom, de közelebbről szerintem lehet látni, hogy nem teljesen egyformák :/ Az egyiknek véletlenül kicsit kunkorodó lett a vége, pedig egyenesre akartam.

Szerintetek gáz lenne így kimennem az utcára? Szerencsére ma nem kellett elmennem itthonról, szóval nem tudtam "kipróbálni", észreveszik-e az ismerőseim, hogy szarul néz ki a szemem.

Ti elmentek otthonról úgy, hogy vannak a sminketekben apróbb hibák, egyenetlenségek és közelebbről látszik, hogy még tanuljátok azt a részt?

2020. nov. 7. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Ez legyen eleted legnagyobb problemaja...a szemhejtus vonalad.😅🤣
2020. nov. 7. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Látványosan elrontott sminkben biztosan nem mutatkoznék, egy-egy apróbb hiba miatt viszont nem aggódok (azt más valószínűleg nem is veszi észre). Az előbbi esetet úgy kerülöm el, hogy ha sietek, nem próbálkozok olyasmivel, amiben még nem vagyok egészen biztos.
2020. nov. 7. 05:38
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Aztak.rva 🤣🤣🤣🤣🤣

Senki nem fog az arcodba hajolni és beszólni, hogx "ÚrIsTeNeGyFéLcEnTiVeLrÖvIDeBb 😱😱😱😱😱"

Meg nem egy smink versenyre mész hanem egy rohadt boltba... 🤦

2020. nov. 7. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Én is tus+szempillaspirállal kezdtem, de a tussal nagyon nagyon ügyetlen voltam, sokszor újra kellett rajzolnom, mire jól sikerült. Majd rájöttem, hogy fültisztító pálcikával és micellás vízzel nagyon szépen bele lehet javítani. De még így is olyan macerás volt, hogy inkább áttértem a szemhéjpúderre, aztán 2 év alatt már olyan szép szemsminkeket készítettem, hogy utána a tus sem okozott gondot. Most még azt vetem be, hogy a tus végét amikor húzom, akkor viszonyítok valamihez. Pl a szemöldököm vége felé kezdem húzni, vagy úgy húzom, mintha csak a vízvonalam meghosszabbítása lenne, így egyformára sikerül.
2020. nov. 7. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Én smink nélkül is ki merek menni az utcára.
2020. nov. 7. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nekem olyan hullámos lett a tus, hogy tesóm azt mondta rajzoljak rá egy hajót xD kimentem vele az utcara. Utana egyre jobban sikerultek. Ez kb. 3 eve volt. Most mar profin csinalom. De én mapi szinten hasznalom, igy bele lehet jonni. Semmi kezigyessegem amugy
2020. nov. 7. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Mosd le celux a szem vegebe nekem sokat segit hogy egyenes legyen a farka a tusnak, amugy meg ne agód túl! Gyakorold essence liquid folyékony tusát tudom ajanlani olcso es könnyű vele dolgozni.
2020. nov. 16. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Igen, évek óta próbálom kihúzni a szemem szépen mindennap és még mindig nem sikerül mindig normálisan. Időm nincs többször megcsinálni, szóval ha nem rontom el nagyob, akkor úgy megyek. A szempillaspirállal már nem is próbálkozok, mert mindig a szemem alatt kötött ki már délelőtt, akármilyen dicsért drága márkát használtam. Az alapozó, korrektor használata sem megy szépen, szóval ezekről már letettem, pedig nem szép a bőröm. Irigylem, akinek van türelme és kézügyessége szép sminket készíteni magának, szerintem nekem sosem menne, pedig néztem videókat róla, hogy csináljak mások.
2020. nov. 21. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!