Lányok, amióta maszkot kell hordani, ugyanúgy sminkeltek, mint annakelőtte?
ugyanúgy.
azelőtt se, most se :D
Nem. Csak a szememet festem (ceruza+pilla). Elotte volt pirosito es szinezett ajakapolo is.
Egyebek (pl. alapozo) regebben sem.
Nem. Teljesen felesleges, mert a maszk mindent leszed.
Egyebkent sem egeszseges a smink mindennapi hasznalata, akarmilyen markas termeket vaxolunk a fejunkre. Csak alkalmi viseletkent elfogadhato szamomra a teljes smink. Hetkoznapokra felesleges (max. szempillaspiral, labello ennyi). Teljen tonkre teszi a bort ezek a kemikaliak. Es sajna ez egy ordogi kor, mert kenem magamra hogy szep legyek, de minnel jobban kenem, a borom alatta annal csunyabb lesz, igy meg tobbet kenek... nehez ebbol a korforgasbol kiszallni, mert a csapbol is a "szepseg" folyik. Sokan azt tartjak igenyesnek, apoltnak akin van tonna vakolat. De lehet alatta rohadnak a fogaik, szoros a honalja stb...🤦🤣 Engem az sokkal jobban zavar.
Pedig regen nagy smink fuggo voltam, kisboltba is abba mentem. De halisten sikerult atkattintanom az agyam es azota a borommel sincs gond, helyre jott.👍
Igen mivel azért sminkelem magamat mert ez engem boldoggá tesz és jól érzem magamat sminkben szeretem sminkelni magamat
Így nem kulonosebben érdekel hogy van e rajtam maszk vagy sincs főleg hogy nem
0-24 van rajtam a maszk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!