Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Colourpop-rendelők, ilyenkor...

Colourpop-rendelők, ilyenkor mi van? Valaki tud esetleg segíteni?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy csomagot még szeptemberben, 3 db palettát és 1 rúzst.

A csomag most ért ide, a 3 palettából 2 tök más, mint amit rendeltem/vettem.

Írtam az oldalnak, hogy mi a helyzet, fotóztam mindent (palettákat, számlát, dobozt, csomagolást stb). Gondoltam hogy akkor a két paletta árát visszakapom... Erre válaszoltak most, hogy újra elküldték, ami nem stimmelt. Írtam, hogy ez szép és jó, de a két palettából az egyik ajándék lett volna egy barátnőmnek, a másik helyett magamnak meg vettem máshonnan egy hasonló nude-ot. Tehát már nincs rájuk szükségem és írtam, hogy ha lehet, inkább a pénzem szeretném visszakapni (a 2db paletta árát). Erre hogy ők refund-ot nem teljesítenek, ez nincs benne a policy-ben náluk és hogy elküldik a két palettát. Leírtam megint, hogy nem kell a két paletta már, és visszaküldöm szívesen azt a kettőt is, amit kaptam helyettük. Nem, náluk nincs visszaküldés, kiküldik a két palettát.

Ilyenkor mit tudok csinálni?

Írjak nekik még egyszer az oldalon keresztül, hogy töröljék a rendelést (hátha csak ez az ügyfélszolgálatos volt ennyire vaskalapos, "csakazértis" típus)?

Vagy ha nem veszem át a csomagot és visszaküldik, az működhet? (bár ez meg cirka 1 hónapos folyamat lesz, ha azt nézem, hogy a szeptember elején rendelt csomag most ért ide)

2020. okt. 21. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem adnak vissza pénzt, vagy a csomagot küldik el újra vagy levásárolható kupont szoktak még adni, ahogy másoktól hallottam. De nem jársz rosszul, hiszen így kaptál 2 ingyen palettát plusz azt is megkapod, amit eredetileg akartál volna. Vagy ajándékozd el őket, karácsonyra jó lehet sminkelni szerető barátoknak, családtagoknak vagy add el őket. Mivel bontatlan, nem használt termékekről van szó, így nem lesz olyan nehéz. Még ha kedvezményes áron is kel el, az ajándék paletták miatt így is nyersz rajta.
2020. okt. 21. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Colourpop Magyarország Facebook csoportban eladhatod őket. Még nyersz is rajta.
2021. jan. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!