Lena7 kérdése:
Ajánlana valaki szemhéjpúder palettát ?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amit szépen összelehet dolgozni más színekkel is és nem méregdrága.
Nemkell, hogy 1 óriási nagy paletta legyen, elég az, amiben 6-12 db szín van.
(Néztem már én is drogériákban, viszont nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, mert eddig nem festettem a szemem)
Minden választ előre is köszönök!😊
2020. okt. 18. 16:18
1/12 anonim válasza:
Catrice-nek jó termékei vannak.
2/12 anonim válasza:
Még is milyen színeket szeretsz? Mármint szereted az ilyen kék-sárga élénkebb stb. színeket, vagy inkább a barnásabb, nude színeket? Vagy mindenféle jöhet?
3/12 A kérdező kommentje:
Szeretek kísérletezni a színekkel, szóval jöhet bármilyen.
2020. okt. 18. 16:32
4/12 anonim válasza:
lovely dark nude. azok barnák de avbol nagyon szepeket lehet csinalni
5/12 anonim válasza:
Az a “nem méregdrága” pontosan mit jelent? Hány ezerig? Mert olyan 500 Ft-től 25000 Ft-ig lehetne ajánlgatni.
6/12 A kérdező kommentje:
Maximum 5.000 ft-ot szeretnék rászánni.
2020. okt. 18. 17:15
7/12 anonim válasza:
Akkor a ZOEVA, Morphe, Isadora, NYX márkák amik esetleg beleférnek a határba.
Vagy ugye a drogériás cuccok.
8/12 anonim válasza:
ezzel lehet kiserletezni xD tesomnak is ilyen van, o is szeret szinekkel kombinalni es nagyon szereti ezt a palettat.
9/12 anonim válasza:
Essence 9 színű papírdobozos palettái, NYX, Rude Cosmetics. Esetleg Morphe, mindig van rengeteg akció.
10/12 anonim válasza:
Essence rose edition Essence nude edition
1500 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!