Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogy járok jobban...

Szerintetek hogy járok jobban a köldök piercinggel?

Figyelt kérdés

Akkor, ha a piercernél veszem meg a köldök piercinget, vagy akkor, ha egy boltban?

Mindenféleképpen orvosi fém piercinget vennék, csak nem tudom hogy úszom meg kevesebb pénzből.

2010. aug. 8. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
hát sztem az a legegyszerűbb hha a piercernél.mert boltba sem kapod meg max 1-200ft-tal olcsóbban + ezt bizt orvosi fém :D
2010. aug. 8. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a piercernél is tökéletes lesz, ha nem láttál valahol olyat, ami nagyon megtetszett volna. Bár azt gondolom tudod, hogy először csak egy alap ékszert érdemes, amiről nem lóg semmi és nem különösebben nehéz.
2010. aug. 8. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobb piercernél, mert ő azonnal látja, hogy neked mekkora kell, de te ezt magadtól mivel nincs benne tapasztalatod, nem fogod tudni.
2010. aug. 8. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy. Ha valahol látsz olyat, ami nagyon megtetszik, akkor nyugodtan vedd meg, az meg teljesen változó, hogy hol mennyibe kerül külön csak a szúrás.
2010. aug. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!