Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gimnáziumban lehet orr piercin...

Gimnáziumban lehet orr piercingem? A munkában hátráltat?

Figyelt kérdés
Ha kiveszem amikor iskolában vagyok, és otthon mindig betenném összeforrna? Lehet hogy emiatt nem fognak egy komoly munkahelyre felvenni?
2020. okt. 16. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
En tele vagyok tetovalva es feltagitom van kozepiskolai tanarkent
2020. okt. 16. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Fél nap alatt nem forr be, ahhoz legalább egy hónap kell. Igen, suliban/munkahelyen nincs keresnivalója (ki kell venni, el kell takarni), mert ezek a helyek nem az önkifejezésről szólnak, hanem a közös munkáról/tanulásról. Azt a rossz üzenetet hordozza, hogy neked fontosabb a páváskodás, mint a munka/tanulás. Ahogy a miniszoknyát is joggal tiltják.

Szabadidődben nyugodtan hordhatod, ott nem szólhat érte senki.

2020. okt. 16. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A gimiben ahova járok nem korlátozzák egyàltalán hogy hogyan nézhetsz ki, nekem is van egy csomó pc-m és tetoválást is szeretnék késöbb. Szerintem egy orrpiercinget (nekem is van) nem szólnak meg, de egyébként nem egy nap alatt gyógyul be, szóval ha meg is csináltatod, esélytelen hogy ki tudd venni már az elsö napokban. Ha pl nyári szünetbe csináltatod akkor úgy meg lehet oldani hogy sulira meggyógyuljon, de amúgy nem.
2020. okt. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!