Használtok parfümutánzatokat? Melyek a jók? Parfen,saphir,yodeyma,kímért?
Sziasztok!
Érdekelne,hogy melyeket próbáltátok és mik a pozitív ,esetleg negatív tapasztalataitok az utánzatokkal.
A yodeyma parfümök egészen jók, hasonlítanak az eredetikre.
Némelyik még tartósabb is
Parfennél is van olyan ami azért hasonlít az eredetihez. De tenyleg a yodeyna sokkal jobb utánzatot gyárt. De van amit nekik sem sikerült jól leutanozni, pl. dior fahrenheit és a boss bottlednel is azért van egy kicsi érezhető különbség, nem beszélve arról, hogy a hugo bosst nem éri meg hamisat venni, mivel az eredetit is meglehet kapni jó áron.
Notinon nagy akciónál 48 euróért volt boss bottled 200ml, yodeymanak 23 euro a 100ml mondanom sem kell ugyanott vagy.
Egyetértek a 4-essel. Én is így jártam, semmi köze nincs az eredetihez, totál más illatok. Többet is kipróbáltam. Én nem ajánlom senkinek. Az illat nemcsak nem hasonló, hanem nem is jó, viszont tartós. :)
Kb olyan, mitha a kínainál vennél egy olcsó parfümöt, azzal is ez van: az illat gagyi, de legalább nem tudod lemosni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!