Mi az amit MINDENKÉPPEN meg kell vennem, ha otthon magamnak szeretnék zselés körmöt csinálni?
Amiket tudok,és eszembe jut:
UV lámpa (hány wattos legyen?)
zselék (építő és fény)
reszelő
tip
tipvágó
zsírtalanító
fertőtlenítő
tipragasztó
A díszítéshez való eszközök,vagy amik nem feltétlen kellenek,azokat majd szépen lassan beszerzem,most az érdekelne,ami muszáj.
Hozááértők,segítenétek?
Ezeket meg tudom venni annyiért,amiből 4x-5x jutok el körmöshöz.
Elhiszem,hogy el tudom rontani,de nem szeretném,ezért kérek itt segítséget.
Szerintem próbáld meg, csak gyakorlás kérdése.Biztos hogy menni fog, ha más nem 3-4hónap múlva,de aztán biztos hogy megéri majd:)
Azt nem tudom sajna hogy mi kell még hozzá:S
A fodrászkellékesnél lehet kapni a Szépítész nevű újságot,abban van 1 rész ami a körmökkel foglalkozik,leírja hogy hogy kell csinálni ilyesmi..
+olvasgass sok olyan oldalt ami azzal foglalkozik.Jobb ötletem nincs:D
Sok szerencsét hozzá!
az én édesanyám meg 20 éve csinálja. 160 embert tanított már ki, mit magántanulók, nemtudom hány diploma, oklevél, szakoktatói, stb.... engem is tanít. a város körmösei is hozzá járnak, de még nekem sem megy. és akármilyen kezes vagy, neked sem fog....
egyébként...
reszelő
valami csillám. (h színe is legyen már annak a körömnek, ne csak a zselé legyen rajta.)
de én úgytudom, hogyja tip-et rakksz alá akkor az tippzselé...
a sima zselé a sablonos.
ezenfelül buffert vegyél.
lakklemosó
ésatöbbiésatöbbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!