Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik filces szemhéjtust...

Melyik filces szemhéjtust ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Annyiféle tus van, ha valaki tudna ajánlani azt megköszönném!

2020. okt. 9. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Nekem a loreal super liner perfect slim tusa vált be eddig a legjobban, most már évek óta ezt veszem újra. Egyszer mondjuk megjártam vele, mert nagyon gyorsan beszáradt, de valószínűleg csak azért, mert a drogériában valaki felbontotta korábban és sokáig állt úgy, mielőtt megvettem volna. Ezt leszámítva egész sokáig bírja, használni is könnyű és ha nem dörzsölöm meg a szemem, akkor a nap végéig el sem mozdul. Mindig glamour-napokon veszek, ilyenkor az ára is kedvező.

Próbáltam már több másikat is, de mindegyikkel volt valami probléma, így már nem is nagyon merek kísérletezni, de kíváncsi vagyok milyen válaszok jönnek még, hátha lesz ennél jobb tus is.

2020. okt. 9. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Revolution filces tusa, rossmanba keresd.
2020. okt. 10. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Catrice calligraph pro
2020. okt. 12. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Essence-t nem
2020. okt. 18. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!