Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Minden szájfény ilyen? De...

Minden szájfény ilyen? De gagyi. (? )

Figyelt kérdés

gyümölcs illatú,de íze nincs..semelyiknek nincs..

ja és nekem eddig még csak 1 volt ami nem jött le szinte 20percen belül..-_-

ez normális?

2010. aug. 7. 20:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

még egy kérdés ez lenne a lényeg.

mik a legjobb ajakdúsító szájfények?

pl max?vagy a miss sporty jó?

14/L

2010. aug. 7. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
hát én szájfény hatású rúzst használok, ami tényleg olyan, mintha szájfény lenne a számon, és egész nap rajta marad kb. ezekről az ajakdúsítós cuccokról nem sokat tudok viszont.. de szerintem ezek a folyós szájfények tökmindegy milyen márkájúak, lejönnek hamar, és beleragad a haj... én ezért használok olyat, amit mondtam.
2010. aug. 7. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy beoffolok... :S

Kedves válaszoló: linkelnél nekem képet légyszi arról a "rúzsról", amit te használsz?? El nem tudom képzelni milyen az, de nagyon szeretnék egy tartósat én is. :)

2010. aug. 7. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
szia! persze: [link] ezt használom (vagyis nem ilyen színűt, ennél világosabbat). a márka neve Beyu, a Douglas-ban vettem az aréna plázában.
2010. aug. 7. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Mért jó az, ha íze van a szájfénynek?

Amúgy meg Lancome juicy tubesnak édes íze van, és a többi szájfényhez képest tartós. Csak az ára elég borsos.

2010. aug. 7. 21:48
 6/13 anonim ***** válasza:
kösszii :)
2010. aug. 7. 22:17
 7/13 A kérdező kommentje:

a csók miatt jó.^^.

mert a fiúk utálják elvileg a szájfényt csóknál. de ha ízesített gondolom elviselhetőbb.:D

2010. aug. 7. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Essence Volume & Gloss a kedvencem abból is a Jelly Baby.

[link]

Nekem eddig egy pasimat sem zavarta a szájfényem. Ráadásul ez nem is drága úgyhogy az sem baj ha párszor újrafested.

17/L

2010. aug. 8. 10:17
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Hát, a pasik mindenhogy utálják a szájfényt, mert ragad és rájuk is kenődik. Ha íze van, a többség pláne utálja. Használj Labellot, annak van íze, és annyira Ha tartósat akarsz, kezdd ott, hogy MAC. Az DM-es márkák igazából elég gagyik, de sajnos csak ezek megfizethetőek. De hát igen, nem véletlenül olcsók. De akkor már inkább Rimmel és Max Factor, valamivel jobbak és árban már majdnem ugyanott vannak.
2010. aug. 8. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Én szájfény mániás vagyok szóval tudok nyilatkozni.:-)

A szájfény alapból nem is tartós és nem is lesz soha, ez a lényege. Olaj az alapja a fény miatt, míg a rúzsoknak wax, amit aztán ki tudnak már váltani extra anyagokkal. Tartósat csak rúzsban lehet kapni. Most vettem az Avon újdonságát a 6 óráig tartó ajakfényt, ami tényleg jó, persze ragad, szóval csókhoz nem való.Szeretem az Alverde szájfényeit, nagyon természetesek és jók, van Bourjois ajakfényem is.

A jól eltalált szájfény nagyon üdévé teszi az arcot, ha szájfény van rajtam, szinte mindig leszólít egy pasi, főleg, ha mosolygok.:-)

2010. aug. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!