Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink terméket ajánloto...

Milyen smink terméket ajánlotok, alapozót vagy korrektort?

Figyelt kérdés
A szemem alatti karikákat, és néhány apró miteszert szeretnék eltüntetni. Légyszi olyan márkát írjatok ami kapható a DM-ben.

2020. szept. 23. 17:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha árat is tudtok írni, az nagy segítség!
2020. szept. 23. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Így eleg nehéz mondani terméket. Milyen bortipusod van? Inkabb száraz vagy zsíros? Milyen szinben kéne? Magyon világos borod van? Mert akkor néhány marka off stb. Stb.
2020. szept. 23. 17:24
 3/9 A kérdező kommentje:
A bőröm világos, a bőrtípusom vegyes
2020. szept. 23. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Én catrice-t használok korrektorból a folyékony verziót : nekem bejött, bár hajlamos beülni néha a szemalatti redőkbe ami nem túl jo.
2020. szept. 23. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
L'Oreal infelitible korrektorja erősen fedő sötet karikák és bőrhibák elfedésére Dm ben kapható. Én is sötét karikákal küzdök viszont jol dolgoz el és pár ora mulva sajnos beleülhet a ráncokba mint kb minden korrektor. Aszem az ára max 3000ft de nem vagyok benne biztos.
2020. szept. 24. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Maybelline Fit Me folyékony korrektora nekem nagyon bejött.
2020. szept. 24. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os én is sokáig használtam! De mivel nekem is sötét karikáim vannak ezért kb nem is fedte el normálisan, és hamar beleült a ráncokba.

Azért használtam sokáig mert paszolt a bőrtonusomhoz meg könnyen eldolgozható de ezeket leszámitva nem fed semmit kb közepesen fed és egy sötét karikákal rendelkező emberkének az édes kevés de régen nekem is kedvenc volt amig nem találtam jobbat :)

2020. szept. 24. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es neked mi vált be?
2020. szept. 24. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nézd személytől függ a smink is szerintem hasonló a gyógyszerhez mindenkinek más az igénye és a bőre arca stb, de ha valóban olyan sötét a szemed allati terület akármenyit alszol és folyadekot fogyasztasz szimplán ilyen adottságod van akkor viszont L'Oreal infelitible erösen fed, catrice korrektorját is dicsérik. Így akkor ezeket :) amugy én is szenvedek sötét karikák elfedésében, de amikor alszok akkor halványabb lesz a sötétség illetve ha sokat iszol kura szeruen 1 honapig hatha halványul, sajnos a sok kence fice max szemkörnyék apolo is segithet de amig belsoleg van valami arra kenhetsz bármit sajnos.. de mondom ezek a korrektorokat érdemes kiprobalni, és ne ess bele abba a hibába mint én anno hogy sajnálod a pénzt jó smink termékekre inkább legyen kevés de minösegi darabod, én is azért hasznaltam a fit me korrektort mert 1500 ft volt aszem a körül mozog az ára de viszont nem fedte el a karikáim és bele ült a ráncokba szóval ha kell adj ki érte akár 3000ft-ot de elfedi ;).
2020. szept. 25. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!