Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminktippek? Barnásvöröses...

Sminktippek? Barnásvöröses haj, sötétbarna szem!

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a feketét de már picit unom,és szeretném párosítani ezért vettem egy lila szemhéjpúdert(:

Vmi tippeket milyenre,hogyan fessem?

Videókért ezer hála!:D

16/l

köszi a segítséget randira lesz;)

2010. aug. 6. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló a hajam és szemem és csak 1 évvel vagyok idősebb:D de ez egyénfüggő kinek mi áll jól. Én mostanában felül szoktam csak tussal kihúzni. Mondjuk én a lila szemhéjpont nem szeretem, de ha neked jól áll akor használd. Youtube-on 1000 féle video van. Itt egy pár csajnak a felhasználó neve: juicystar07 , dulcecandy, michellephan . írd be őket keresőbe és a főoldalunkon böngéssz. Biztos vagyok benne hogy találsz vmi szupert!
2010. aug. 6. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

nekemis vörös hajam van és sötétbarna szemem.

elsőnek kihuzom a szemhéjam feketével, aztán elsatírozom.utánna barna szehéjpúdert viszek fel a szemhéjamra.allul kihuzom feketével .nagyon szép szeirntem érdemes lenne megpróbálnod..

2010. aug. 7. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem melegbarna szemem van, és ilyen sebarna (még nem fekete, már nem barna-jellegű) hajam van, de sztem a zöldes árnyalatok (a melegebbek) neked is jól állnának.
2010. aug. 9. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:

zöldes árnyalatok meg narancsos szerintem:)

vagy ha lilát vettél esetleg:

[link]

de ezek nagyon szépek:

[link]

[link]

itt például leírnak egy fajtát hogy kell megcsinálni:

[link]

remélem segítettem:)

18/L

2010. aug. 9. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. aug. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!