Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozás után miért tűnik...

Alapozás után miért tűnik száraznak a bőröm?

Figyelt kérdés
Hiába használok arcradírt, mégis olyan mintha száraz lenne az arcom és ez alapozás után látszik. Nagyon ocsmány lesz az alapozóval a bőröm... És muszáj alapozóznom, mert pattanások és hegek is vannak rajta.

2020. szept. 13. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Használsz hidratáló krémet? Más alapozót próbáltál már? Már anno nekem is volt dolgom olyan alapozóval, aminél nem számított, hogy mennyire hidratált a bőröm, mert úgy is folyton kiszárította.
2020. szept. 13. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor csak arcradírt használtam ez a probléma nálam is rendszeres volt. Azóta szűnt meg, mióta van egy normális bőrápolási rutinom és azon belül is egy jó kémiai hámlasztóm. Egy kis időbe beletelt, mire megtaláltam azt ami az én bőrömnek a legjobb, de megérte.
2020. szept. 13. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Tippeket kérhetnék?
2020. szept. 14. 01:33
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Velem is volt ilyen, nekem az segített, hogy lecseréltem az addig használt mattító hatású alapozómat (amit amúgy már régóta használtam, szóval lehet, hogy a lejárt szavatossági idő is közrejátszott) egy dewy finishű alapozóra, amit aztán púderrel mattítok le. Emellett alapozás

-meg úgy általában sminkelés-előtt megmosom az arcom, és teszek rá hidratáót és/vagy fényvédőt.

2020. szept. 14. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Pont ez az, a sok arcradírozás marhára kiszárítja az arcbőrt és többet árt, mint használ. Jó minőségű hidratáló krémmel kend rendszeresen az arcod, amikor extra száraz a bőröd, akkor smink előtt is kend be és úgy mehet rá az alapozó. Ja, és igyál sok vizet!
2020. szept. 26. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!