Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek maradjon v....

Szerintetek maradjon v. szedjem le?

Figyelt kérdés
hogyha tegnap csináltattam a műkörmmömet nekem tetszik mert nem lett sehosszú se rövid de még sosem volt mert eddig mindíg rágtam a körmömet :S szval szerintetek suliba nem fognak érte beszólni?:S mert van 1-2-3 olyan osztársam aki képes lenne ezzel szivatni vagynem tudom.. :/ meg duci is vagyok és azért is szoktak néha de szóval szerintetk suikezdésre leszedessem v. maradjon?:/ am. msot meek gimi 2.-ba 15évesvagyok..
2010. aug. 6. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

én nem értem mindenki a körömrágásról akar így leszokni mindenkinek ez a kifogása

amúgy meg kend körömerősítővel aminek keserű íze van és akkor nem fogod rágni vagy lakkozd ki szépre tuti nem fogod rágni vagy ha rághatnékod van a lakkot kapargasd róla nekem is bevált ez a módszer még szarabb lesz a körmöd ha műkörmöt hordasz mert papírvékony lesz ás állandóan törni és szakadni fog

egy ki önuralom kell hozzá nem műköröm leszoktam a körömrágásról mert tetszett a hosszú köröm és most szerencsére jó hosszú nem törik vagy szakad be :D sokan megkérdezik hogy műköröm e xD

17/L

2010. aug. 6. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
augusztus 8 van te meg a sulikezdésre akarod leszedni
2010. aug. 6. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Téged komolyan érdekel a hülye, bunkó osztálytársaid véleménye? Ha beszólogatnak, nem kell velük foglalkozni, de nehogy már leszedesd ezért...

18/L

2010. aug. 6. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Meg amúgyis.. az első műköröm gyorsan lenő, mivel fedve van alatta a rendes körmöd. Addigra már úgyis mennél töltetni.
2010. aug. 6. 11:32
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a válszokat (:

tudom kb 3-4 hét múlva kell mennem.. csak nem tudom h. maradjon v. leszedessem.

am. tudom hogy nem kell velük foglalkozni de akkor is idegesít..

2010. aug. 6. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
nyugodtan hagyd csak :) tetszik neked, viseld csak bátran :) és bár ez érdekes számomra, hogy vannak olyan osztálytársaid, akik szerinted cikiznének emiatt, mert nálunk, gimi 3. osztályában a lány osztálytársaim kb. 40%ának majdnemhogycsak egész évben műkörme volt.
2010. aug. 6. 12:00
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi (: hát igen.. :D csakhogy ők iylen beképzelk.vák. akik mindenkienk beszólnak közbe meg felsetűnik nekik hogy mindenki utálja őket..
2010. aug. 6. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Sziaa.:)

Én is most megyek 2.ba,és énsem vagyok nádszál:D nekem már hetedik óta van folyamatosan, és kb 9.ik félév óta nem a visszafogott kockás, hanem a nagy hegyes körmeim vannak.:)

nyugodtan, hisz a tieid:D ha attól tartasz, hogy piszkálni fognak, az csak azért van mert irigyek:D mi pl mindig a műkörmökről csacsoktunk:D meg biztos van olyan osztársad, akinek van:D szóval nyugottan, a tanárokat sem zavarja amúgy:D az enyémet mindig nézegették, dícsérték:)

2010. aug. 6. 23:10
 9/11 A kérdező kommentje:
(: tudom h. nem kell velük foglalkozni de engem akor is zavar szval szentem inkább leszedetem... pedig most még nekem is tetszik de inkább hagyom
2010. aug. 8. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
basszus nehogy leszedd már. :D amúgy az előző voltam, a regényíróó:D de Te tudod figyelj ;) ha zavar, vagy félsz, h pkiszkálni fognak, növezd meg és fesd ki szépre:D de amúg kérheted, hogy építettet csinljon, hogy csak a saját körmödre zselézzen.:D nekem egyszer volt, én csak csumpinak hívtam, mert zavart hogy rövid:D Te körme ne feledd(::D
2010. aug. 8. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!