Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudom leszedni a felragas...

Hogy tudom leszedni a felragasztható műkörmöt?

Figyelt kérdés
Egy hete ragasztottam fel őket, de szeretném leszedni a suli miatt. Próbáltam körömlakk lemosóval oldani, de egyszerűen nem engedi. Van valakinek valami ötlete hogy tudnám leszedni? Tudom hogy káros és pont csak pár napra kellett volna, azt mondták utána úgyis leesik. Na nekem nagyon nem akar leesni szóval köszönöm a segítséget

#műköröm #Felragaszható
2020. aug. 31. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tipoldó vagy aceton, amibe be tudod áztatni, az feloldja.

Ha nincsen, akkor reszelővel reszeled le, amikor már vékony, akkor azért óvatosan, ne reszeld szét a körmöd.

Amit ne csinálj, az a tépkedés, felfeszítés.

2020. aug. 31. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ha vízbe áztattam sokáig simán lejött. Próbáld meg meleg vízbe áztatni hátha bajod nem lehet
2020. aug. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!