Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek hogy tetszik ez a...

Kinek hogy tetszik ez a smink? (saját kép és ötlet)

Figyelt kérdés

[link]

Lányok és fiúk is válaszolhatnak:)

2020. aug. 25. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem teljesen jó, szép a szemed.
2020. aug. 25. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Nekem tetszik, de ne sminkelje ki magát egy nő ilyen szinten minden nap. Szerintem elég különleges alkalmakra, egyébként én a természetesség híve vagyok. 21/F
2020. aug. 25. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Elég furi ott alul az a szempilla csomó vagy mi. Meg nekem a tusvonal alatti piros vonal sem tetszik. De azoktól eltekintve egész átlagos, szép smink.
2020. aug. 25. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem csinos. Alul az ott egy műszempilla darab, na abból ilyen típusú sminknél három darabot szoktak rakni így (remélem jól küldi el):

O

ʼ''

2020. aug. 25. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Bénán küldte el a kicsi ábrámat :(

2020. aug. 25. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Nekem tetszik! A tusvonal alatt, a piros vonal, viszont szerintem nem kell oda.

Illetve, a szempillad picit össze van ragadva, ha kicsit kifesulned, vagy kevesebb spirált tennél rá, nagyon szuperül nézne ki!

De így is szép! :)

2020. aug. 25. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Nekem tetszik viszont alulra én nem tenném fel azt a 3 kis szempillat de kinek mi és ha elfogadsz egy jó tanácsot használj más fajta spirált vagy kevesebbet mert eléggé osszeragadnak a szempilláid.
2020. aug. 25. 23:47
 8/10 Metionin ***** válasza:
65%
Alul az a szempilla csomó furán néz ki. A piros vonal befejezetlen hatást kelt, a szempillák pedig össze vannak ragadva. Amúgy semmi extra nincs benne, egy normális spirállal, a piros vonalat valahol tovább húzva teljesen oké lenne. Akinek ez "sok", ne akarja látni hogy én milyen szemekkel mászkálok nap mint nap :D
2020. aug. 26. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Az alsó szempilla sor nekem nem tetszik ha csomos de ha neked ez tetszik akkor hord így :) jó kis ötlet de szerintem te is érzed hogy még gyakorold ezt a sminked amig tökéletesre fejleszted nagyon szép barna szemed van, biztos szép lány vagy, én ha spiralozok utánna szempilla fésüvel át szoktam fésülni.
2020. aug. 26. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy most akkor direkt ilyen-e a szempilla, vagy nem, de szörnyen néz ki. Alul-felül tiszta csomó, igazi pókláb pillák, vagy ki kéne már dobni azt a spirált, mert beszáradt, vagy kevesebb festéket felvinni vele. A tusvonal szerintem jó.
2020. aug. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!