Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz, ha 16 évesen nem sminkele...

Gáz, ha 16 évesen nem sminkelem magam mindennap?

Figyelt kérdés

Szóval nem is tudok, meg nem is szeretek sminkelni. Néha egy-egy nagyobb alkalomra kikerázom magam, de csak korrektort, néha tust és szempilla spirált használok.

A mindennapokban nem szoktam semmit, mert a szempilla spirál nem látszik meg a szempilláimon, korrektort felrakni meg lusta vagyok, bár az lehet, hogy kéne.

Titeket zavarna, ha egy 16 éves lány nem sminkel?

Általánosban volt egy osztálytársam, akit a legjobb barátnőmnek tartottam és 13-14 évesen piszkált, hogy nem sminkelek. Ez kajak ennyire gáz, vagy csak ő gondolta így?

2020. aug. 21. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Jobban nézel ki smink nélkül? Ha igen, nincs miről beszélni.
2020. aug. 21. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
egyáltalán nem gáz és később se lenne az
2020. aug. 21. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Inkább az a gáz, hogy sokaknak 16 évesen már a saját anyjuk sem látja a valódi arcát.
2020. aug. 22. 03:26
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem gáz! Ennyi idősen én sem tettem rendszeresen, már csak időhiány miatt sem, az iskola mellett fontosabb dolgaim is voltak, mint órákon át vakolni magam reggelente. - És ezt most úgy mondom, hogy mára elég fejlett a technikám, szeretem az extrább dolgokat, de már ez is rutinból megy, nem vesz el felesleges időt.

Aki az ellenkezőjéről akar meggyőzni, inkább kerüld.

Személy szerint visszataszítónak és gusztustalannak találom, hogy 13-14 évesek úgy járnak iskolába mű lófarokkal, diszkógömbként csillámló vakolattal, kacsásra mázolt ajkakkal, mint egy luxus pr*sti.

Délutánonként pedig azon a TikTok nevű borzalom applikáción kelletik magukat.

Persze, ebben a korban sok lány ismerkedik már a sminkelés alapjaival. Ekkor kapják meg az első kis szolid termékeiket. De... ezt ne... könyörgöm... Nagyon gáz. 😰🥶

2020. aug. 22. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egyeltalan nem gaz!😊

Az a gaz aki szerinte ez gaz.

2020. aug. 22. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Te magad kimondtad kedves kerdező nem szeretsz sminkelni, ezzel sincs baj, én szeretek nagyon :) de nekem sincs mindig kedvem neki állni sminkelni ha kimozdulok itthonrol, van hogy kedvbol itthon ki sminkelem magam, és nagyon fiatalon kezdtem 13 evesen de suliba nem sminkeltem magam, 14 evesen kezdtem el napi szinten sminkelni, a böröm nem lett tőle rosszabb, most 17 vagyok nem sminkelek jó ideje de ha kedvem van sminkelek, suliba is nagyobb önbizalomal megyek ha friss az öszkép, szolidan de ki van emelve a szemem egy kis szajfeny hogy dusitja az ajkaim, egy kis bronzosito hogy legyen színem és ne legyek hulla sapadt muszempillaval es piros elenknszinu ruzsal termeszetesen nem mennek, megtanultam hogy milyen alkalomra mit illik, mert már volt hogy tulzasba estem a sminkel parszor de legalabb tanultam belőle.
2020. aug. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!