Befolyásolja a műszempilla a kontaktlencse kivételt és berakást?
Figyelt kérdés
Nem hullik ki könnyebben? Nehezíti a be és ki vételt? Kinek mi a tapasztalata?2020. aug. 18. 17:39
1/3 anonim válasza:
Nekem nehezítette, mivel én szeretem a felső szemhéjamat is felhúzni ilyenkor, műszempillával viszont nem mertem. Ha meg tudod oldani úgy, hogy csak az alsó szemhéjadat húzod le, akkor nem lesz vele problémád.
2/3 anonim válasza:
Követem. Most lett műszempillám és nem tudom betenni. Az alsó szemhéj lehúzásával korábban sem ment a berakása.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Próbálgasd az alsó szemhéjad lehuzásával továbbra is, először nekem sem ment kellet egy kis idő míg bele jöttem, esetleg segítség képp finoman a felsőt is fel huzhatod (az a lényeg ne nyomd olyan durván mint alapból tennéd)
2021. nov. 20. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!